Om oss

Vilka är vi?

Här på Kitchen Rocks erbjuder vi tillverkning av bänkskivor till kök, badrum, tvättstuga o.s.v. fönsterbänkar, golv, badrumsväggar och bord till kök och vardagsrum.

Vårt mål är främst nöjda kunder, men även att vi har korta leveranstider och bra service. Vi är ett företag med långkunskap inom tillverkning, mätning, montering och kundhantering. Vi sätter därför kundens önskemål i fokus och eftersträvar perfektion. Det är era bänkskivor vi tillverkar och vi vill att ni ska trivas med det vi levererar. Kvalité framför kvantitet.

Vi har dom lägsta priserna i hela Sverige. Anledningen till att vi kan hålla dom priserna är för att vi köper vår komposit direkt från tillverkaren, inga mellanhänder. Vi fraktar dem med containrar och har därför också låga fraktkostnader.

I våran verkstad har vi helt nya maskiner, den är också miljöanpassad med ett återvinningssystem för vatten.

Vi har valt att enbart arbeta med komposit för att det är mer hållbart än naturmaterial. Komposit är ett konstgjort material som man pressar ihop under högt tryck. Består utav 97% marmor mjöl och 3% bindningsmedel, hela processen görs torrt. På senare år har försäljningen av naturmaterial ökat och pressen för att få fram material ur stenbrotten har medfört att man har fått dra ner på kvalitén. Komposit håller alltid samma kvalitet och man kan matcha likheten hos naturmaterial i mönster och färg. Man kan knappt se någon skillnad. Vi anser att kompositen är framtiden.

För att få offert på Silestone, Decton eller Naturmaterial. Får ni bifoga namn på stenen, tjocklek och en köksritning eller mått på bänkskivorna. Hör av er till oss under fliken “kontakta oss”.

 

Kontakta oss

Lämna ett meddelande