You must enable Javascript on your browser for the site to work optimally and display sections completely.
Bänkskivor | Fönsterbänkar

Process

Vi ser gärna att vi kommer ut till er och mäter. Vi står för måtten vi tar hos er och blir något fel löser vi det kostnadsfritt. Såvida inget är ändrat sen vi tog måtten. Vid montering finns det olika alternativ, välj det som passar er bäst. Vi försöker hålla en leveranstid på 4-8 arbetsdagar. Vi gör vårt bästa för att ni ska få era bänkskivor så snabbt som möjligt.

Mätning

Vasken tar vi med oss till verkstaden vid mätning. Vi monterar fast vasken i bänkskivan på verkstaden. Vi gör detta för att efter vi monterat bänkskivorna kan rörmokaren komma direkt.

Vid mätning ska det inte ligga något på stommarna, har ni befintligt kök ska det inte stå något på bänkskivorna. Vi ser gärna att ni är hemma vid mätningstillfället om ni ska göra extra beställningar.

Montering

Vid montering ska det inte ligga något på stommarna, har ni befintliga bänkskivor måste dom vara borttagna och eventuella lim rester ska vara bortskrapade. Har vi markerat för bort sågning vid vask och häll ska detta vara gjort. Det ska vara en fri passage hela vägen till köket. Vi måste göra små finjusteringar när vi monterar ert kök, för att uppnå bästa resultat, vi ber er därför att inte sätta fast golvsockeln. I delningen lägger vi färgad silikon som matchar era bänkskivor för att göra den så lite synlig som möjligt. Silikon har en härdningstid på 24 timmar så rör inte silikonen det första dygnet.