You must enable Javascript on your browser for the site to work optimally and display sections completely.
Bänkskivor | Fönsterbänkar

NYHETER

Vi kommer utöka vårt lager med flera olika färger och mönster under April månad.

Vi är även återförsäljare av

Silestone, Decton och en mängd olika Naturmaterial.

För att få offert på Silestone, Decton eller Naturmaterial. Får ni bifoga namn på stenen, tjocklek och en köksritning eller mått på bänkskivorna.

Här på Kitchen Rocks erbjuder vi tillverkning av bänkskivor till kök, badrum, tvättstuga o.s.v. fönsterbänkar, golv, badrumsväggar och bord till kök och vardagsrum. Gå in i vårt galleri för att få lite idéer.

Vårt mål är nöjda kunder, korta leveranstider och bra service. Vi är ett företag med långkunskap inom tillverkning, mätning, montering och kundhantering. Vi sätter kundens önskemål i fokus och eftersträvar perfektion. Det är era bänkskivor vi tillverkar och vi vill att ni ska trivas. Kvalité framför kvantitet.

Vi har dom lägsta priserna i hela Sverige. Vi kan hålla dom priserna för att vi köper vår komposit direkt från tillverkaren inga mellanhänder. Vi fraktar med containrar och har därför låga fraktkostnader.

Få en prisuppfattning direkt på hemsidan. Gå till Produkter välj vilken komposit som passar er bäst, välj tjocklek och därefter fyll i mått o.s.v.

Eller skicka en ritning eller mått till info@kitchenrocks.se så återkommer vi med en offert. Eller på mobilen 0739-301546 så återkommer vi snarast.

Öppettider Måndag-Fredag 8-16:00. OBS Ring innan vi kan vara hos kund.

Kvällar framtill 18:00 samt helger mellan 10-12 ring för tidsbokning.